Meny

Automationsplast AB

Automationsplast är ett formsprutningsföretag med inriktning av helautomatiserad produktion. Företaget startades under 2014 av Jonas Trbovsek och Andreas Fritiofsson.

Jonas började jobba med formsprutning 1990 och har jobbat mycket med konstruktion och tillverkning av automationsutrustning inom formsprutning.

Andreas började jobba med formsprutning 1999 och har sedan dess jobbat med formsprutning, robotprogrammering, tampo tryckning, problemlösning m.m.

6 starka skäl till varför ni ska välja Automationsplast: 

  1. Snabba handläggningstider
  2. Högt tekniskt kunnande
  3. Flexibla
  4. Kreativa lösningar
  5. Tillmötesgående
  6. Konkurrenskraftiga priser

 

Attraktiva att jobba med. Ett företag med stabil ekonomi. Ett företag med återkommande kunder. Det mindre företaget med god service och strategiskt tänkande.

Automationsplast skall formspruta plastdetaljer, både på lego och egna produkter.

Automationsplast skall hjälpa kunden från ide´ till färdig produkt (prototyper, 3-D ritning m.m), både vad det gäller själva plastprodukten och även med tillhörande automation när det krävs. Automationsplast skall upplevas som en hjälpande hand till kunden.

Automationsplast skall sträva mot en grönare framtid genom att erbjuda BIO-material som ett alternativ till fossila plaster, samt att använda sig av 100% förnybar el i produktionen.

Andreas

073-380 47 88

Jonas

073-218 51 55

Adress

Västbovägen 45 331 53

Ort

Värnamo Sweden